Over Marion Stein

Marion SteinWat leuk je hier te zien! Ik zal me even voorstellen.
Ik ben Marion Stein en woon in Alkmaar, samen met mijn man en onze hond, Dana. Ik heb een grote passie voor schilderen. Als ik schilder vergeet ik alles om me heen; ik ga helemaal op in mijn doek. Heel ontspannend dus. De werken die op mijn site samengebracht zijn, heb ik in de afgelopen 15 jaar gemaakt. Ik vind mijn inspiratie onder andere in het werk van de stroming ‘de Ploeg’ en (overigens minder kleurrijk) de ‘Bergensche School’. Verder heb ik veel bewondering voor het werk van Jan Sluijters en Kees van Dongen. Ik werk met acrylverf, op doek of paneel en houd van kleur. Mijn onderwerpen zijn uiteenlopend, van een portret van onze hond Bo, tot een nachtelijk havengezicht en van een bloemenstilleven tot onze huiskamer ten tijden van kerst. Als het plaatje me maar intrigeert! Ik werk ook in opdracht.

Comments are closed