Geef ook een reactie

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.210.99.209 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
anna
Hallo Marion, het is een mooie website en ik heb genoten van je schilderijen! Groetjes Anna
ha marion, je vroeg mij je het te laten weten als de site klaar was. dat is die nu. met een streepje ertussen, het wordt dan marion-stein.nl . evengoed, misschien moeten we af en toe naar elkaar verwijzen als vermoedelijk de ander wordt bedoeld. groet marion stein
aard
LIEVE MARION SISSI KIJKT ONS NOG ELKE DAG AAN HET BLIJFT GENIETEN VAN ZO´N SCHILDERIJ MET ZO VEEL UITSTRALING WIJ, NEL EN AARD, ZOUDEN HET LEUK VINDEN OM JULLIE EEN KEER MEE UIT TE NEMEN OP HET STRAND. EERST EVEN DE HONDEN UIT LATEN EN DAN EEN LUNCH TE GEBRUIKEN OP ONZE KOSTEN IN EEN STRAND PAVILJOEN NAAR KEUZE GR NEL EN AARD
Beste Marion, we hebben genoten van zowel de schilderijen als de website. Prachtige kleurschakeringen en alle dieren lijken zo levens "echt" Eigenlijk zou als je Marion "Stijl" door het leven moeten gaan. We zijn benieuwd naar het portret van de kat! Groetjes en liefs Jan en Joke.
Mooie website marion, en ook mooi werk. Ik wil graag contact met je dochter over een eventuele nieuwe web site van mij. groeten Annemarie baasje van Lola
Yvonne van Leeuwen-Cabula
Wat een mooie schilderijen! Hoorde dit van oma, wist helemaal niet dat u een site had of zo goed was! Veel liefs, Yvonne
admin
Hoi Marion, Ja, byzonder iemand met dezelfde voor- en achternaam. Ben beniewd wat jij maakt. Mocht je een site krijgen, laat t me dan weten. Ik ga 'm dan zeker bekijken. Hartelijke groeten, Marion Stein
Marion Stein
Beste Marion Tot mijn verwondering, heb ik een naamgenoot die (ook) schildert.Ik doe dat ook, zij het niet beroepsmatig, vooral aquarel en soms gemengde techniek. Een site had ik nog niet maar marionstein.nl is vergeven begrijp ik! Wat zegt dit ons? Groet Marion Stein
Jeroen
Hallo Marion Wat een mooie site, simpel en overzichtelijk. Nou, wat er voor mij uitspringt: Berglandschap (Filarski), Kust Normandie, Botlekgebied en landarbeiders,en die Papaver vind ik ook erg mooi, goed ruimteljk. Oja, onder "figuratief" staat 1 schilderij: abstracte cathedraal, rarara? Schildergroeten Jeroen
paula hoekstra.
Lieve Marion, Ik wist al dat je mooi kon schilderen,maar zo ziet het er zo professioneel uit. Wat heeft je dochter dat prachtig gedaan zeg,ik vind het heel leuk dat ik je meest recente werk heb zien ontstaan!!Vind je honden ook heel mooi. En de dames natuurlijk. Groeten en liefs van Paula

Comments are closed